Specialist in lekdetectie en geofysisch onderzoek               

U bent hier: Nieuws

Nieuws van Texplor

  Afscheid Marleen, Alexandra en Jan

  Marleen is vandaag afgestudeerd aan de Hoge school te Rotterdam met een 7.4 voor haar afstudeeropdracht. Gefeliciteerd Marleen!

  Alexandra sluit haar binnen en buitenlandstage af. Ze heeft in de periode van maart t/m juli stage gelopen bij Texplor Benelux te Breda en Texplor Exploration & Environmental Technology GmbH te Potsdam. Succes met je studie Alexandra!

  En dan het laatste afscheid van Jan. Jan is een aantal jaar geleden bij ons gekomen als vakantiewerker. Ondertussen studeren. Het afgelopen jaar heeft Jan één dag in de week bij ons gewerkt en veel onderzoek gedaan. Dank je wel voor je inzet Jan!

  Onderstaand reacties van Marleen, Alexandra en Jan.

  Afgelopen periode heb ik mijn afstudeeronderzoek mogen schrijven voor Texplor Benelux. Ik kijk met veel plezier terug op deze periode en ik wil hierbij dan ook het team bedanken voor het geven van feedback en de mogelijkheid om het onderzoek uit te voeren. Ik heb de organisatie leren kennen als een hecht team dat open staat voor nieuwe kansen en ideeën. Op die manier kon de uitvoering van het onderzoek en de verwerking van de uiteindelijke resultaten echt van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie. Uiteindelijk is mijn doel en het onderzoek geslaagd om uiteindelijk te komen tot lekdichte secundaire processen. Marleen

  Texplor heeft mij, Alexandra van Waes, vanaf maart tot en met juli de kans geboden onderzoek te doen naar verzilting in de agrarische sector. Tijdens mijn stage heb ik o.a. risicogebieden in kaart gebracht en praktisch onderzoek uit mogen voeren. Ik heb veel geleerd van alle collega's bij Texplor en verwacht in de toekomst meer van hen te horen in de agrarische sector.

  Ik heb een bachelor technische aardwetenschappen aan de TU Delft gehaald. Ik heb me afgelopen jaar beziggehouden met enkele researchprojecten bij Texplor. Het vervaardigen van de sensoren die Texplor gebruikt, was mijn prioriteit. Voor dit project zijn dit jaar grote stappen gezet door mij en een collega uit Oostenrijk. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een project voor het ontwikkelen van permanente meetsystemen.Jan

  Afscheid Marleen, Alexandra en Jan